Tot 30.7.23 in MOMU: Tussen kleding en kunst

Sint-Andries Run: Niet de langste, maar wel de plezantste loopwedstrijd

De Sint-Andries Run staat bekend als ‘niet de langste, maar wel de plezantste loopwedstrijd’ van ’t Stad. Op zondag 4 juni 2023 worden alle lopers en supporters opnieuw verwacht in onze bruisende wijk Sint-Andries.

Om 13 uur zal de eerste kidsrun (tot 9 jaar) van start gaan over een parcours van 650 m voor de jongste deelnemers. Om 13.30 uur is het dan de beurt aan de iets oudere kinderen (tot 12 jaar) voor hun run over 1300 m. De sfeer zal er ongetwijfeld goed in zitten!

Een grote groep enthousiast jongeren voor de Kids Run

Om 15.15 uur starten dan de loopwedstrijden van 5 en 10 km waaraan deelnemers van alle leeftijden kunnen meedoen. Langs het parcours zullen verschillende muziekgroepen voor de nodige ambiance zorgen. Bovendien zijn er meer dan genoeg lokale horecazaken, verspreid over heel de wijk, geopend waar je even kan pauzeren en bijtanken.

Mannen weten waarom ze lopen. Maar let op, want zoals altijd zijn er ook veel sterke dames bij.

We hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen op zondag 4 juni voor een onvergetelijke editie van de Sint-Andries Run!

Medaille en bloemen voor de snelsten.

Ook aan de jongste supporters is gedacht, want er zal een animatiezone voor de kids zijn in de Pachtstraat, waar ze zich volledig kunnen uitleven.

We hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen op zondag 4 juni voor een onvergetelijke editie
van de Sint-Andries Run!

Paul Struyf, voorzitter Sportief Sint-Andries

Schijf snel in via onze website: www.sintandriesrun.be

Langs het parcours kan je genieten van live muziek van o.a. Milan Verbist en Ben Van Bortel, Organized Happiness en The Bunch.

Op de Sint-Andriesplaats is verder nog heel wat te beleven.

Lees er alles over in de Sint-Andries Run Krant. Deze kan je vinden bij de detailhandelaars in de wijk of lees ze hier online.