Carolien Krijnen van Chocalicious in Vlaanderen Vakantieland

Klik hier voor Carolien Krijnen tijdens een chocolade-wandeling
met Jelle Loredana en De Amicis, in het tv-programma Vlaanderen Vakantieland.
Na 10 minuten 50 seconden verschijnt ze in beeld.

Als stadsgids (storyteller en lifestylegids) biedt Carolien Krijnen ook aparte thematische stadsrondleidingen en ze was in Antwerpen de eerste die chocoladewandelingen organiseerde. Na een opleiding bij de Callebaut Academie en PIVA (chocoladebewerking – 3 jaar avondcursus!) startte ze CHOCALICIOUS. In de Korte Vlierstraat organiseert ze nu al meer dan 6 jaar workshops rond chocoladebewerking.

De beoordelingen hierover op Tripadvisor koken over van enthousiasme.

Carolien legt uit: “Zowel particulieren als professionele teambuildingsgroepen amuseren zich kostelijk met de workshops. Gesmolten chocolade vormgeven is een wonderlijk en toch simpel avontuur. Diertjes, hoge hakken, rotsjes, gepimpte lolly’s, kortom alle mogelijke vormen worden gemaakt en versierd met Smarties, Oreo’s met bedrijfslogo’s en andere lekkernijen.”

Verrassende dozen

Tijdens de lockdown vond Carolien zichzelf opnieuw uit met Do It Yourself-pakketten voor thuis: Let’s Chocolate. Met deze dozen, voorzien van alle nodige grondstoffen, gereedschap, zelfs schorten en een duidelijke handleiding, kunnen gezinnen thuis zelf aan de slag. Het DOE-cadeau voor gezinnen, vrienden en bedrijven is nu een succes geworden. Enkel al het ontdekken van de verrassende inhoud van deze dozen is een avontuur. Met je eigen creaties ben je er bijna een dag mee zoet (ook letterlijk!). De beoordelingen hierover op Tripadvisor koken over van enthousiasme, want wie wil er nu geen huis dat heerlijk geurt naar kwaliteitschocolade? En wekenlang zelfgemaakte lekkernijen in de kast!

Themapaketten

De Let’s Chocolate at Home bestaat in pakketten van 2, 4, 5, … tot en met 8 personen en kan na bestelling worden opgehaald in Carolien’s chocolade-atelier in de Korte Vlierstraat 13. 

Pakketten kun je via www.chocalicious.be of e-mail (carolien.krijnen@gmail.com) bestellen, waar je vakkundig wordt geholpen met je keuze. Ook cadeaubonnen zijn mogelijk.