Zit je ergens mee? Laatstejaarsstudenten Thomas More zoeken samen met jou (gratis en privé) naar een oplossing

De laatstejaarsstudenten van de opleiding Toegepaste Psychologie moeten voor hun vak ‘Counselen, Coachen en Trainen’ wijkbewoners uit Sint-Andries individueel coachen. Om te kijken wat er speelt en dit op korte termijn aanpakken. De gesprekken hebben plaats in in Campus National, Kronenburgstraat 62 of campus Sint-Andries in de Sint-Andriesstraat, naar eigen voorkeur.

De problemen mogen van allerlei aard zijn: Is er iets dat je graag anders zou willen in je leven? Lopen de dingen niet altijd zoals jij het zou willen? Heb je het ergens moeilijk mee?

Het begin van een oplossing

Zo kunnen de studenten via echte oefenkansen groeien tot professional. En de wijkbewoner z’n knagend probleem is misschien opgelost. Of zeker duidelijk geworden. En dat is het begin van de oplossing.

Wat kan je verwachten?

  • 4 gesprekken van ongeveer 45 minuten
  • Alle gesprekken zullen doorgaan in de Kronenburgstraat 62 tussen 8 oktober en 24 december 2024
  • Er wordt samen een datum geprikt. De student is ten allen tijde verantwoordelijk voor het goede verloop van de afspraken.
  • Privacy ; wat je vertelt wordt enkel besproken met de betrokken docent zodat de student kan leren uit het gesprek. 

Voor gratis en vrijblijvende gesprekken, neem contact op met docent Karen Depaepe 0485 03 42 09 of karen.depaepe@thomasmore.be

Gratis een ervaring rijker.