Geslaagde nieuwjaarsdrink grand café Huizeken van Nazareth op het Bogaardeplein

’t Was volop ambiance tijdens de nieuwjaarsdrink van de zorgzame buurt De Bogaarde in het grand café van het Huizeken van Nazareth op het Bogaardeplein. 

Muziek en taart

Bewoners van het Bogardeplein, Sint-Antoniusstraat, Happaertstraat, Bredestraat, Bogaardeplein, Sleutelstraat, Schoytestraat en Kleine Markt beleefden er samen met vaste bewoners en familie van het Huizeken van Nazareth een vrolijke middag. Er was muziek, een loterij, lekkere taart en vooral ambiance. 

Woensdagse avondopeningen Grand Café

De laatste maanden van 2023 opende het Huizeken van Nazareth één keer in de maand het grand café tijdens de avonduren. Om bewoners, bezoekers en buren samen te brengen ter kennismaking en een gezellige babbel. Wegens groeiend succes wordt dit initiatief verder gezet in 2024. Vanaf februari zal het grand café IEDERE DERDE WOENSDAG van de maand van 18u30 tot 20u30 geopend zijn. Vrijwilligers Martine en Bernadette zorgen voor een warme welkom en bedienen je met de glimlach. Het is een aanrader en men kijkt er alvast naar uit om buurtbewoners, ook van verdere straten, te mogen ontvangen. (foto’s Petra Raaffels en Mathieu Giudice)

Iedere derde woensdag van de maand

Noter alvast deze  data voor de komende maanden in je agenda:
Woensdag 21 februari, woensdag 20 maart, uitzonderlijk maandag 22 april, woensdag 15 mei en woensdag 19 juni, telkens van 18u30 tot 20u30.

Vrijwilligers nog steeds welkom

Het vrijwilligersteam van het Huizeken van Nazareth heeft nog plek en is steeds op zoek naar nieuwe leden. Ben je benieuwd naar onze vrijwilligerswerking, kom gerust een kijkje nemen. En wie weet ben jij onze extra kers op de taart… Info: Huizeken Van Nazareth, Sint-Antoniusstraat 21 – tel 03/222.82.50