Carolien Krijnen uit de Korte Vlierstraat ontmoette prinses Delphine Van Saksen-Coburg

We hadden mekaar reeds eerder ontmoet in een boetiek in de Steenhouwersvest.

Carolien Krijnen (lifestylegids en Chocalicious) was er met 2 vriendinnen en eentje haar echtgenoot op uitnodiging van Patrick Declerck van de Antwerpse WM Gallery in de Wolstraat. Deze galerij toont werken van Bruno Vekemans, Paul Van Hooydonck, Pol Mara en diverse internationale kunstenaars, w.o. ook eerder de toenmalige Delphine Boël.

Tijdens de vernissage in de Luxemburgse gebouwen van Spuerkees had Carolien een kort gesprek met haar: “Zoals gebruikelijk bij zulke gelegenheden wordt er veel small talk verteld. Maar ik had een kort, maar aangenaam gesprek met haar. We hadden mekaar in 2017 al eens ontmoet bij de opening van de boetiek van Dianne von Furstenberg hier in de Steenhouwersvest. En dat gaf meten een match, want ze herinnerde het zich nog, vertelde ze me.” (lacht)

Kiezen voor liefde en positivisme is haar boodschap.

– En hoe was de tentoonstelling zelf?
Carolien: “Het was een feest van een al kleur en vrolijkheid. Soms werkt ze met tekst, geschilderd of in de vorm van neonbuizen, sculpturen en metalen designstukken. Ze presenteerde nu allemaal schilderijen, bruisend van kleur en doordrenkt van liefde en positivisme. Vroeger was dat soms anders. Maar nu duwen haar werken je in een positieve mood met als boodschap: kies voor liefde en positivisme in het leven.