Huwelijksfeest? Sushi voor 2 thuis laten brengen

Twee jaar geleden getrouwd
en nog steeds geen groot familiefeest.

Liesbeth Vanosmael en Oliver Hendrickx uit de Kloosterstraat zijn getrouwd in 2020. Maar een huwelijksfeest is er nog steeds niet geweest. 

Het zal je maar overkomen: twee jaar verliefd en je trouwdatum gepland einde maart 2020. En pats! Tweede week van de lockdown op de fiets naar een lokaaltje in het Felix Pak­ huis met ouders en getuigen en een uur later weer thuis. Dat overkwam Liesbeth en Oliver uit de Kloosterstraat.

In trouwkledij naar supermarktje voor een fles cava

Toen ze met de fiets, enkel met hun tweetjes, terug in hun appartement in de Kloosterstraat toekwamen zijn ze bij supermarkje Okey in de Scheldestraat, in trouwkledij, een fles cava gaan kopen en sushi laten brengen die ze ’s avonds op de Scheldekaai zijn gaan opeten. Nadien thuis met een flesje en muziek de openingsdans gedanst, enkel samen met de 3 katten. Dat was het. Het vervolg laat zich raden.  

Volle pint over Oliver gegoten
en het ijs was gebroken.

– Maar een huwelijksfeest voor familie en vrienden is er nog steeds niet geweest. 

LIESBETH: “Als het dan toch niet kon op de huwelijksdag, en de maandaen daarna waren nog onzeker met Covid, hebbben we maar meteen gekozen voor ons vijfjarig jubileum. Over 2 jaar dus.”

– Oliver komt uit Grimbergen en zag Liesbeth aan de toog staan bij een live optreden van Stravroz in de buurt van het Slachthuis. Hij ging er nonchalant bij staan. Een openingszin?. 
LIESBETH:
 Dat hoefde niet. Naast mij stond een vriendin die me per ongeluk een duwtje gaf, zodat ik een volle pint over Oliver morste. Het ijs was meteen gebroken. Een geluk bij een ongeluk dus. 

WIJKKRONIEK is er ook voor u. WIE ook zo’n VERHAAL heeft meegemaakt, mail het ons naar info@wijkkroniek.be

Na de trouw in het Felixpakhuis op de fiets meteen terug naar huis.