KAMAGURKA exposeert tot 14 april in galerij De Zwarte Panter

 Maak je straat lenteklaar

Samen met je buren

District Antwerpen helpt je daar graag bij. Dien ten laatste op 9 februari 2024 je aanvraag in voor een straatafsluiting, tafels en stoelen (voor een warm soepje?). En maak je straat Lenteklaar op vrijdag 22, zateerdag 23 of zondag 24 maart.
Want maart, dat is het moment om samen met je buren te zorgen voor een propere en groene straat en boomvakken aan te planten of op te frissen.

Je kan ook de geveltuintjes klaarmaken voor de lente. Wat extra regenwater? Je kan ook een regenton aanvragen. Laat het groen in je straat ontwaken zodat je de komende maanden kan genieten van een bloeiende straat.
Zijn je plantvakken aan onderhoud toe of heb je meer zin in een (kinder)workshop over groen in de straat? Laat je een tuinman je buren inspireren en motiveren om het groen te onderhouden of boek je een cultuuract na het vergroenen en boenen van de straat? Het kan allemaal.

Tips en inspiratie?

Tijdens Lenteklaar kan het allemaal samen met de buren en je kan nog maximaal 300 euro voorzien voor een drankje en een hapje. Contacteer dan je buurtcoach of de website
www.beleefjebuurt.be

Inschrijven

Inschrijven voor Lenteklaar kan tot 9 februari als je een straatafsluiting of tafels en stoelen wil bestellen via district Antwerpen. Zonder straatafsluiting en materiaal kan je ondersteuning aanvragen tot 4 weken vooraf, tot 25 februari 2024 dus.