KNORRENCLUB op Sint-Andriesplaats maakt vliegende start – nieuwe afspraak maandag 23/9 – 11u.

Piet, Marianne, Karl, Marianne, Brigitte, Alexandra, Danielle, Elisabeth en Guido Sanders (initiatiefnemer die tijdens een van z’n onbewaakte ogenblikken op het zotte idee kwam voor een KNORRENCLUB).


Van vorige keer 5 naar nu 8. Da’s 50% meer. 
Welk bedrijf kan op twee weken tijd zo’n stijging voorleggen? 
De KNORRECLUB wel. 

Eerst werd er door de aanwezigen wat geknort over de wildgroei van de planten tegen de gevel van het verlaten coSta-gebouw, nu een doorn in het oog van de hele wijk. Maar meteen kwam het goeie nieuws dat dit jaar Zuiderzinnen (https://www.zuiderzinnen.eu) aan het museum weer zal plaats hebben en dit op 22 september. En dat het kantoortje in de metro Groenplaats terug open is om tramkaarten te vernieuwen. Moet je niet meer naar het Centraal Station lopen. En dat wereldwijd drugshonden steeds Mechelse of Tervuurse schepen zijn, want die zijn de slimste. De voordelen van een Blackwingpotlood met vernieuwbaar gommetje werd uitgelegd. Met demonstratie.  

Telefooncirkel

Dan werden medische pedicure en likdoorns (eksterogen) besproken. En iemand vertelde dat ze in een TELEFOONCIRKEL of CONTACTCIRKEL zit. Maar nu gebeurt het per beriichtje. Dagelijks stuurt iedereen een berichtje naar een verantwoordelijke die controleert of iedereen het heeft gedaan. Zoniet, is er misschien wat aan de hand en wordt er aktie ondernomen. Je ziet, je steekt er steeds wat van op, van de KNORRENCLUB. Het is niet enkel knorren. Er wordt veel gelachen. En je leert er onverwachts wijkbewoners met naam en toenaam kennen.  

Elke 2e en 4e maandag van de maand telkens om 11u.

Praktisch: Volgende afspraak buurtcafé Café National van Thomas More, KRONENBURGSTRAAT 68, waar vanaf 23 sept alle Knorrenclubs zullen doorgaan.

Gelukkig was Brigitte zo vooruitziend dat ze haar eigen plooistoel had meegebracht.
En dat was nodig. Want de bank zat vol.